BILLA continuă procesul de remodelare. Magazinul remodelat BILLA Olteniței se redeschide azi

BILLA România a anunțat azi finalizarea procesului de modernizare a magazinului BILLA situat pe Șoseaua Olteniței, numărul 4 A din București. În urma unui amplu proces de renovare și remodelare, magazinul își deschide porţile în noul format, azi, 5 iunie.

DSC03571„Ne dorim prin reamenajarea magazinului situat în cadrul fostului City MALL din București să oferim clienților noștri un spațiu modern si primitor unde pot descoperi produse de cea mai bună calitate la prețuri speciale. Vrem astfel, ca toți cei ce îşi fac cumpărăturile în noul magazin BILLA să se bucure de ultimele transformări și să aibă parte de o experiență cât mai plăcută.”, a declarat Sorana Georgia, CEO BILLA România.

Noul magazin reamenajat va aduce clienților o serie de noi beneficii precum: lărgirea zonei de pâine și panificație, dar şi un raion mai mare cu un sortiment îmbogățit de legume și fructe. Pe lângă toate acestea, clienții BILLA se vor bucura de un spațiu de vânzare de peste 500 mp și peste 5.500 de articole.

DSC03594Insula cu delicatese îi va surpride pe clienții din București cu un bogat sortiment de mezeluri feliate, brânză vrac, măsline vrac, antipasti, salate vrac, precum şi un raft cu produse alimentare destinate consumului zilnic.

Schimbările din magazin au vizat și zona estetică astfel că, lumina a devenit mai caldă, iar rafturi au o amplasare mai joasă pentru a spori vizibilitatea. Toate aceste îmbunătățiri vor oferi clienților o experiența mult mai plăcută în cadrul magazinului BILLA din București.

“În Bucureşti am remodelat magazinele din Floreasc, Titan şi Drumul Taberii. De asemenea, au fost reamenajate magazinele din Constanţa, Ploieşti, Brăila, Timişoara, Iaşi şi Sf. Gheorghe. Vom continua procesul de remodelare a magazinelor BILLA şi vom anunţa imediat ce este gata fiecare magazin în parte,” a declarat Sorana Georgia.

Redeschiderea magazinului din Şos. Olteniţei aduce încă o surpriză clienţilor. Pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă, clienții BILLA România vor primi un bon valoric de 10 RON.

Orarul de funcționare al magazinului este luni – sâmbătă de la 7 la 23 şi duminica de la 7 la 22.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *