BILLA dechide primul magazin din 2014 la Sebeș

BILLA România inaugurează joi, 27 martie 2014, primul său magazin din Sebeș, județul Alba şi primul din acest an, ridicând numărul rețelei naționale la 80 de unităţi.

poză-1Magazinul situat pe strada Decebal, numărul 1, va oferi clienților 6.000 de articole într-un spatiu de vânzare de peste 650 mp.

„Inaugurarea primului magazin BILLA din Sebeș continuă strategia noastră de expansiune pentru anul 2014 prin care oferim clienților o gamă variantă de produse de cea mai bună calitate.

Ne bucurăm că putem rămâne aproape de clienții noștri din toată ţara și vom continua să identificăm oportunităţi de dezvoltare, astfel încât tot mai mulţi români să beneficieze de ofertele și serviciile BILLA România” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Magazinul din Sebeș pune la dispoziţia clienților o multitudine de produse, precum: fructe, legume, produse de panificație și patiserie, dar şi un bogat sortiment de carne proaspătă.

Supermarketul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă, clienții BILLA România vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 27 martie – 2 aprilie 2014.

La magazinul din Sebeș clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminică de la 8 la 22.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

 

2Performant
Etichete:

2 comentarii la „BILLA dechide primul magazin din 2014 la Sebeș”

  1. Pingback: Romanian retail weekly news

  2. Pingback: Sinteza săptămânii 24 - 28 martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *