BILLA deschide al treilea magazin din Brașov și ajunge la 73 de unități

Logo BILLABILLA România inaugurează mâine, 16 iulie 2013, cel de al-III-lea magazin din Braşov, în complexul comercial STAR, ridicând numărul rețelei naționale la 73 de unităţi.

Noul supermarket, situat pe strada Nicolae Bălcescu, numărul 62, se va deschide la ora 7:00 și va oferi un spațiu de vânzare de 950 mp și peste 9.000 articole.

„Inaugurarea noului magazin BILLA în Braşov continuă strategia de expansiune a companiei prin care oferă zilnic consumatorilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ şi într-o largă varietate de sortimente. Din dorinţa de a rămâne aproape de consumatorii din toată ţara, BILLA România va continua în decursul acestui an să identifice oportunităţi de dezvoltare, astfel încât tot mai mulţi clienţi să beneficieze de ofertele noastre.” a declarat Sorana Georgia Director General BILLA România.

Cel de-al III-lea magazin din Braşov pune la dispoziţie consumatorilor o multitudine de produse, precum: fructe și legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie pregătite în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese.

Braşovenii vor avea parte şi de un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și o multime de alte produse, de la alimente de bază sau băuturi, până la articole cosmetice şi de menaj.

Magazinul din complexul comercial STAR se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă clienții BILLA România vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 16 iulie – 24 iulie 2013. În plus, cei care calcă pragul noului magazin vor beneficia de o multitudine de promoții speciale de deschidere.

Orarul de funcționare al noului magazin din Braşov va fi de luni până sâmbătă, de la 7 la 23, iar duminică de la 8 la 22.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » BILLA deschide al treilea magazin din Brașov și ajunge la 73 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: