Billa deschide miercuri, 30 noiembrie 2011, magazinul cu numărul 59

BILLA România va deschide miercuri, 30 noiembrie 2011, un nou magazin în București. Cu această inaugurare BILLA ajunge la un total de 59 de unități operate în România.

Noul magazin din București va fi deschis pe Aleea Barajul Dunarii, nr. 12A, sector 3, în Piața Miniș. Bucureștenii vor avea la dispoziție un spațiu de 560 de mp în care vor putea găsi peste 5.000 de produse, printre care: legume și fructe livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin, produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese, un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole de menaj.

„Bucureștiul are încă potențial de dezvoltare și mă bucur că am reușit să deschidem un nou magazin fiind astfel mai aproape de clienții noștri. Noul magazin din Piața Miniș le va pune la dispoziție bucureștenilor aceleași produse și servicii de calitate, în spații moderne, amenajate astfel încât să le ofere o experință de cumpărături plăcută”, a declarat Filip Cristescu, Director de Operatiuni al BILLA România.

Magazinul se va deschide oficial pentru clienți miercuri, pe 30 noiembrie 2011, de la orele 7:30, iar vizitatorii vor găsi numeroase oferte promoționale alături de promoția pentru deschidere care se va desfășura între 30.11. 2011 si 07.12.2011 și care le va oferi celor care fac cumparaturi de minim 50 RON un bon de cumpărături BILLA în valoare de 10 RON.

BILLA este prezentă pe piața dinRomânia din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, BILLA operează 59 de magazine în cele mai importante orașe din România. Principalele valori BILLA sunt calitatea ridicată, prețurile scăzute și varietatea produselor. Compania deține brandul propriu Clever, una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci proprii din România. BILLA România este unul dintre cei mai importanți anagajatori din Romania și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga țară.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Billa deschide miercuri, 30 noiembrie 2011, magazinul cu numărul 59
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: