Billa deschide un nou magazin în Brașov

BILLA România anunță deschiderea unei noi filiale în Brașov, care va fi accesibilă publicului începând cu data de 16 septembrie. Cu acestă nouă deschidere rețeaua BILLA ajunge la 56 de unități operate în România.

În magazinul din strada Uranus, nr. 1 brașovenii se vor bucura de un spațiu modern de cumpărături, cu o suprafață de 435 de mp. Cumpărătorii pot alege din peste 6 000 de produse, printre care: legume si fructe livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin, produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese, un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole de menaj. Odată cu această deschidere au fost create în Brașov 40 de noi locuri de muncă.

„Este al doilea magazin pe care îl deschidem la Brașov, motivul principal fiind faptul că piața de aici ne-a inspirat în permanență. Avem clienți fideli, iar mediul de afaceri este unul foarte performant. Sunt sigur că și acest magazin se va bucura de același succes ca și primul.”, a declarat Filip Cristescu, Director de Operatiuni al BILLA România.

Magazinul se va deschide oficial pentru clienți vineri, 16 septembrie, de la orele 8:00, iar vizitatorii vor fi bucuroși să găsească numeroase oferte promoționale. În plus, toti cumpărătorii care achiziționează produse de peste 50 de lei în ziua deschiderii, vor primi câte un voucher de cumpărături de 10 lei.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *