Billa deschide un nou magazin în Cluj-Napoca

BILLA România va deschide pe data de 17 noiembrie 2011 cel de-al treilea magazin al rețelei, în orașul Cluj-Napoca. Cu această nouă deschidere BILLA ajunge la un total de 58 de unități operate în întreaga țară.

Noul magazin din Cluj va fi deschis pe strada Louis Pasteur, nr. 75 din Cartierul Zorilor. Aici clujenii vor avea la dispoziție un spațiu de 560 de mp în care vor putea găsi peste 5.000 de produse, printre care: legume și fructe livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin, produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese, un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole de menaj.

„Cu această deschidere am ajuns deja la un număr de trei magazine în Cluj, fapt care nu poate decât să mă bucure. Clujenii au de acum din ce în ce mai aproape magazinele BILLA, cu spații moderne, amenajate astfel încât să le ofere o experință de cumpărături plăcută și acces facil la cele mai bune produse și servicii”, a declarat FilipCristescu, Director de Operatiuni al BILLA România.

Magazinul se va deschide oficial pentru clienți joi, pe 17 noiembrie 2011, de la orele 8:00, iar vizitatorii vor fi bucuroși să găsească numeroase oferte promoționale. În plus, special pentru inaugurare, toți clienții care fac cumpărături de minim 50 RON în perioada 17 – 23 noiembrie, primesc un bon de cumpărături BILLA în valoare de 10 RON.

 

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *