BILLA extinde colaborarea cu producătorii locali

  • de

BILLA extinde colaborarea cu producătorii locali, produsele românești fiind aduse chiar de către producători de la doar câteva zeci de kilomentri și aprovizionarea făcându-se zilnic pentru majoritatea dintre acestea.

BILLA Romania sustine produsele romanestiStrategia BILLA România are la bază dezvoltarea de parteneriate pe termen lung cu producătorii și comercianții locali, din dorința de a satisface nevoile și preferințele clienților săi, contribuind în același timp la creșterea economiei locale.

Această direcție strategică de colaborare cu producătorii locali s-a concretizat prin prezența unei game variante de produse românești în cadrul magazinelor BILLA din toată țara. Astfel, compania BILLA își îndeamnă clienții să susțină economia locală prin consumul produselor românești.

„Anul acesta dorim să facem ceva special pentru români și am decis să oferim clienților cele mai bune și naturale produse românești. Astfel, din primăvara aceasta oferim și mai multe produse românești, din cele mai importante categorii destinate consumului zilnic. În acest mod, BILLA România dorește să facă legătura între cei care preferă alimentele proaspete și sănătoase și cei care știu să le producă aici, în felul nostru, românește.” a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *