BILLA inaugurează mâine primul său magazin din Focșani

BILLA România inaugurează mâine, 17 aprilie 2014, primul său magazin din Focșani, județul Vrancea, ridicând numărul rețelei naționale la 81 de unităţi.

BILLA - zona DelicateseMagazinul situat în Piața Unirii, bulevandrul Dimitrie Cantemir, numărul 3, oferă clienților 6.000 de articole într-un spatiu de vânzare de peste 500 mp.

„Prin inaugurarea magazinului din Focșani, continuăm strategia noastră de expansiune și totodată venim în întâmpinarea clienţilor care doresc o gamă variantă de produse la cel mai bun preţ. Pe tot parcursul anului 2014 vom identifica oportunităţi de dezvoltare, astfel încât tot mai mulţi români să beneficieze de ofertele și serviciile BILLA România” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Magazinul din Focșani pune la dispoziţia clienților o multitudine de produse, precum: fructe, legume, produse de panificație și patiserie, dar şi un bogat sortiment de carne proaspătă.

Supermarketul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă, clienții BILLA România vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 17 – 23 aprilie 2014.

La magazinul din Focșani clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până duminică de la 7 la 22.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *