BILLA inaugurează un magazin în Timișoara și ajunge la 80 de unități în România

  • de

În data de 31 octombrie 2013, BILLA România inaugurează un nou magazin în Timișoara, cel de-al III-lea din acest oraș, ridicând numărul rețelei naționale la 80 de unităţi.

billa-logoPrin deschiderea noului magazin, BILLA România îşi extinde în mod constant reţeaua și vine în întâmpinarea clienţilor care doresc produse de calitate la preţuri speciale. Supermarketul, situat pe strada Ranetti numărul 28 (intersecție cu Liviu Rebreanu), va oferi clienților peste 8.500 de produse.

„Noul magazin din Timișoara atestă importanța pe care compania BILLA România o atribuie strategiei de expansiune, prin care dorește să ofere clienților produse de calitate la cel mai bun preţ. Pentru noi reprezintă o mare bucurie inaugurarea celui de-al III-lea supermarket din Timișoara și dorim prin toate aceste noi magazine să ajungem la cât mai mulți clienți din țară“, a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Clienții vor beneficia în noul magazin din Timișoara de o varietate de produse de la fructe și legume, la produse de panificație și patiserie până la mâncăruri gata pregătite în cadrul supermarketului. De asemenea, vor avea parte de un bogat sortiment de carne proaspătă dar și de o mulțime de alimente de bază, băuturi, articole cosmetice sau de menaj.

Magazinul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă, clienții BILLA România vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 31 octombrie – 06 noiembrie 2013. În plus, cei care calcă pragul noului magazin vor beneficia de o mulțime de promoții speciale de deschidere.

Orarul de funcționare al supermarketuluidin Timișoarava fi de luni până sâmbătă de la 7 la 22, iar duminică de la 8 la 22.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *