BILLA își extinde rețeaua cu un nou magazin la Cluj

BILLA România îşi extinde reţeaua de magazine şi anunță inaugurareaunei noi unităţi,ce şi-a deschis porțile către public astăzi, pe data de 10 decembrie, la Cluj. Rețeaua națională ajunge astfel la 71 de unități, după ce începând cu luna noiembrie au mai fost deschise 4 noi magazine în Bucureşti, Constanţa, Mangalia şi Slatina.

Cel de-al treilea magazin BILLA deschis în județul Cluj, se situează pe Calea Dorobanților, nr.120 şi are un spațiu de vânzare de 819 mp și peste 7800 de articole. Orarul de funcționare al magazinului este de luni până duminică de la 7 la 22.

“Prin deschiderea magazinului din Cluj încheiem cu succes planurile de expansiune pentru 2012 și ne concentrăm pentru ca în 2013 să fim și mai aproape de clienții noștri. Cu 71 de unități deschise în România până acum le-am oferit clienților noștri posibilitatea de a se bucura de serviciile și produsele BILLA în cat mai multe locații și, foarte important, cât mai aproape de fiecare dintre ei.”a declarat Sorana Georgia Director General BILLA România.

BILLA le oferă clienților o gamă variată de produse în cel mai nou magazin deschis în Cluj: fructe și legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese, alături de un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole cosmetice şi de menaj.

Tot la BILLA, clienții pot beneficia și de mărcile proprii CLEVER, BILLA si MY, create special pentru nevoile de zi cu zi. CLEVER dispune de o gamă variată de produse de larg consum la preturi extrem de avantajoase. De asemenea, produsele marca BILLA sunt produse de calitate similară cu brand-urile consacrate, dar la prețuri mult mai mici decât acestea, iar marca proprie MY cuprinde articole de ingrijire personală.

Clienții celui mai nou magazin BILLA din Cluj au parte de o promoție specială: pentru cumpărături de peste 50 de RON, ei vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 10-19 decembrie. Pe lângă aceasta, toți cei care vizitează noul magazin BILLA se vor bucura de o mulțime de promoții speciale la deschidere.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *