BILLA România ajunge la 72 de magazine

billa-logoBILLA România anunță deschiderea unui nou magazin în Constanța, care va fi inaugurat pe 26 aprilie. Rețeaua națională ajunge astfel la 72 de unități.

Noul magazin de pe Strada Răscoala din 1907 este cel de-al 3 lea pe care BILLA îl opereaza în Constanța și va oferi un spațiu de vânzare de 500 mp și peste 7.000 articole.

“Strategia noastra de dezvoltare pentru anul 2013 continuă, dovadă fiind noul magazin pe care îl vom deschide luna aceasta, cel de-al treilea din Constanța. Locatia primului magazin deschis în anul 2013 a fost aleasă cu grijă, Constanţa fiind principalul centru economic din sud-estul României și un oraș cu un potențial ridicat de dezvoltare.” a declarat Sorana Georgia Director General BILLA România.

Cel mai nou magazin BILLA deschis în Constanța le va oferi clienților o gamă variată de produse, precum: fructe și legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie pregătite în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese. Constănțenii se vor putea bucura și de un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole cosmetice şi de menaj.

Magazinul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă clienții BILLA vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 26 aprilie – 1 mai 2013. În plus, cei care calcă pragul magazinului vor benefiicia de o multitudine de promoții speciale de deschidere. Orarul de funcționare al noului magazin va fi de luni până sâmbătă, de la 7 la 23, iar duminica de la 7 la 22.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » BILLA România ajunge la 72 de magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: