BILLA România deschide la Iași primul magazin din acest an

BILLA România anunță deschiderea celui mai nou magazin în Iași, la Moldova Mall, a cărui inaugurare va avea loc pe 1 martie. Rețeaua națională ajunge astfel la 71 de unități și este primul pas în planul de dezvoltare BILLA pentru anul 2013.

Reţeaua Billa a încheiat anul trecut cu 71 de magazine dar o unitate din Galaţi a fost transformată într-un magazin XXL Mega Discount, reţea ce aparţine aceluiaşi grup, Rewe Group.

Noul magazin este cel de-al 3–lea pe care rețeaua îl operează în Iași și se va afla pe strada Palat, nr. 1 la parterul magazinului Moldova Mall. Acesta va oferi un spațiu de vânzare de peste 500 mp și mai mult de 7.000 articole.

“Prin noul magazin deschis la Iași facem primul pas în strategia noastră de dezvoltare din 2013. În noua unitate vrem să le oferim clienților noștri o experiență de cumpărături cât mai plăcută și posibilitatea de a se bucura de produsele și serviciile BILLA într-o nouă locație prietenoasă, mai aproape de fiecare dintre ei”, a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Așa cum i-a obișnuit deja pe ieseni, BILLA va oferi în noul magazin o gamă variată de produse, precum: fructe și legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate și semipreparate de la vitrina de delicatese, alături de un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole cosmetice şi de menaj.

Noul magazin BILLA se va deschide cu o promoție specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă clienții BILLA vor primi un bon valoric de 10 RON. Perioada de valabilitate a promoției este 1 – 6 martie 2013. Programul de funcționare al magazinului din Moldova Mall din Iași va fi de luni până duminică de la 7 la 22.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *