BILLA România deschide primul magazin din Pipera

BILLA România anunță deschiderea primului magazin în zona Pipera, în data de 2 decembrie, inaugurând astfel al 85-lea magazin la nivel național.

Deschidere BILLA-3Supermarketul din Pipera continuă strategia companiei de extindere a rețelei de magazine la nivel național.

În noul magazin situat pe Bulevardul Pipera numărul 55 bis, județul Ilfov, clienții pot găsi o gamă variată de produse de calitate la cel mai bun preț. Noua unitate BILLA va fi deschisă începând cu ora 07:00 dimineața. Magazinul are o suprafață de peste 900 de metri pătrați și oferă clienților posibilitatea de a alege din peste 6.500 de produse.

„Întotdeauna ne dorim să fim aproape de clienții noștri și să le oferim o gamă cât mai variată de produse de cea mai bună calitate. Deschiderea unui nou magazin BILLA din Pipera marchează continuitatea strategiei noastre de expansiune pentru anul 2014, respectând promisiunea făcută clienților noștri de a le oferi produsele dorite aproape de ei. Vom căuta noi oportunități de dezvoltare, astfel încât să fim prezenți în cât mai multe zone ” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Clienții noului magazin sunt invitați să își aleagă produsele preferate dintr-o gamă extinsă de sortimente, precum: legume, fructe, produse de panificație și patiserie, dar și o selecție bogată de carne proaspătă. Deschiderea supermarket-ului BILLA România din Pipera vine cu multe oferte speciale pentru clienții săi, dar și cu o promoție atractivă: pentru fiecare 50 RON achitați în magazin, aceștia vor primi un bon de cumpărături în valoare de 10 RON.  În plus, cei care calcă pragul noului magazin vor beneficia de o mulțime de promoții speciale de deschidere.

În noul magazin din Pipera, clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până duminică, începând cu ora 7 și până la ora 22.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „BILLA România deschide primul magazin din Pipera”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 24 - 28 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *