BILLA România inaugurează cel de-al 4-lea magazin din Brașov

  • de

BILLA România va inaugura pe data de 15 octombrie cel de al-IV-lea magazin din orașul Braşov. Noul supermarket, situat pe strada Spicului, cartierul Bartolomeu, în zona Avantgarden, se va deschide la ora 07:00 și va oferi clienților peste 8.500 de articole.

billa-logo„Deschiderea acestui magazin vine în continuarea strategiei de expansiune a companiei, prin care aduce clienților cele mai bune produse la prețuri speciale. Sperăm că prin acest nou supermarket să ajungem cât mai aproape de clienții noștri, astfel încât tot mai mulţi să beneficieze de ofertele și serviciile BILLA România” a declarat Sorana Georgia Director General BILLA România.

Cel de-al IV-lea magazin din Braşov pune la dispoziţia clienților o multitudine de produse proaspete livrate zilnic. Printre acestea se numară: legume, fructe, produse de panificație și patiserie sau produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese.

Brașovenii vor avea parte şi de o gamă largă de sortimente de carne proaspătă, precum și de o multime de alte produse, de la alimente de bază sau băuturi, până la articole cosmetice şi de menaj.

Magazinul din zona Avantgarden se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă, clienții BILLA România vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 15 – 23 octombrie 2013.

Orarul de funcționare al noului magazin din Braşov va fi de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminică de la 8 la 22.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *