BILLA România inaugurează două magazine în București și Constanța

BILLA România anunță deschiderea a două magazine noi, unul în Constanța și unul în București, ce vor fi inaugurate pe 29 noiembrie. Rețeaua națională ajunge astfel la 68 de unități.

Noul magazin din București este cel de-al 10-lea pe care rețeaua îl operează în capitală și se va afla pe Bulevardul Ferdinand I, nr. 118, cu un spațiu de vânzare de 636 mp și peste 6300 articole.

Cel de-al doilea magazin din Constanța se va afla pe Bulevardul Tomis, nr. 235 și pune la dispoziția constănțenilor un spațiu de vânzare de 695 mp, unde vor găsi peste 6300 de articole.

“Pentru că ne dorim să fim mereu aproape de clienții noștri vrem să le oferim posibilitatea de a se bucura de produsele și serviciile BILLA în cât mai multe locații, mai aproape de fiecare dintre ei. Cele două noi magazine sunt pași importanți în strategia noastră de dezvoltare, care va continua în ritm alert și în ultima lună din 2012”, a declarat Sorana Georgia Director General BILLA România.

Cele două magazine BILLA nou deschise le vor oferi clienților o gamă variată de produse, precum: fructe și legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese, alături de un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole cosmetice şi de menaj.

Fiecare dintre cele două unități se va deschide cu o promoţie specială: pentru cumpărături de peste 50 de RON clienții BILLA vor primi un bon valoric de 10 RON, în săptămâna 29.11- 05.12. Īn plus, cei care vizitează noile magazine BILLA se vor putea bucura de o multitudine de promoții speciale de deschidere. Orarul de funcționare atât în București, cât și în Constanța, va fi de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminica de la 8 la 22.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,103 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » BILLA România inaugurează două magazine în București și Constanța
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: