BILLA România inaugurează două magazine, în Râșnov și Cernavodă

În data de 10 octombrie 2013, BILLA România inaugurează două noi magazine în Râșnov și Cernavodă, ridicând numărul rețelei naționale la 75 de unităţi.

billa-logoPrin deschiderea celor două supermarketuri, BILLA România îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine și vine în întâmpinarea clienţilor care doresc produse de calitate la preţuri speciale.

Supermarketul situat pe Calea Brașovului numărul 1, din orașul Râșnov, se va deschide la ora 08:00 și va oferi clienților peste 8.500 de articole iar magazinul situat pe strada Cazărmii numărul 1, din orașul Cernavodă, se va deschide la ora 07:00 și va oferi clienților peste 7.000 de produse.

„Inaugurarea noilor magazine BILLA continuă strategia de expansiune a companiei prin care oferă clienților produse de calitate la cel mai bun preţ şi într-o largă varietate de sortimente.Ne bucurăm că putem rămâne aproape de consumatorii noștri din toată ţara și vom continua să identificăm oportunităţi de dezvoltare, astfel încât tot mai mulţi clienţi să beneficieze de ofertele și serviciile BILLA România.” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Magazinul din Râșnov dar, și cel din Cernavodă pun la dispoziţia clienților o multitudine de produse, precum: fructe și legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie pregătite în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese.

Clienții vor avea parte şi de un bogat sortiment de carne proaspătă (transata in propriile unitati de catre proprii macelari), precum și o multime de alte produse, de la alimente de bază sau băuturi, până la articole cosmetice şi de menaj.

Ambele magazine se vor deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă, clienții BILLA România vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 10 – 16 octombrie 2013. În plus, cei care calcă pragul noilor magazine vor beneficia de o mulțime de promoții speciale de deschidere.

Orarul de funcționare al noului magazin din Râșnov va fi de luni până duminică, de la 08:00 la 22:00.

La magazinul din Cernavonă clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până sâmbătă, de la 07:00 la 22:00, iar duminică de la 08:00 la 22:00.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Un comentariu la „BILLA România inaugurează două magazine, în Râșnov și Cernavodă”

  1. Pingback: BILLA România inaugurează două magazine, în Râșnov și Cernavodă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *