BILLA România lansează BILLA Premium, o nouă linie de produse marcă prorie

BILLA România lansează o nouă linie de produse marcă proprie cu numele de BILLA Premium. Sortimentul este dedicat pasionaților de specialități care apreciază calitatea și pun întotdeauna pe primul loc savoarea alimentelor zilnice.

BP

 

Gama cuprinde peste 40 de specialități atent selecționate dintr-o serie exclusivistă de delicatese dulci, aperitive, brânzeturi fine, mezeluri nobile, pește, fructe de mare, conserve de ceapă coaptă sau ardei copt la grătar, orez sălbatic sau ulei de măsline extra virgin.

Ziua cu cele mai multe reduceri din an

Lansarea noului brand se înscrie în strategia de diversificare a portofoliului de mărci proprii BILLA România pentru a oferi clienților produsele cele mai potrivite pentru toate ocaziile de consum la prețuri accesibile. BILLA Premium oferă selecția optimă de produse de calitate pentru mesele speciale din familie sau pentru momentele de răsfăț din fiecare zi.

„Știm că românii încep să fie din ce în ce mai preocupați de alimentație, care este mai mult decât o necesitate și devine o adevărată pasiune. Preparatele de calitate diversificate sunt importante pentru mesele atent pregătite. Am vrut să le oferim clienților BILLA o selecție variată de produse delicioase, de calitate care să aducă savoare în viețile lor zi de zi sau la ocazii speciale. Astfel am creat BILLA Premium pentru a satisface cele mai exigente așteptări de rafinament culinar ale clienților noștri” a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.

Începând de azi, 19 noiembrie, clienții BILLA vor putea găsi în toate magazinele din țară produsele BILLA Premium pentru mese desăvârșite.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *