BILLA România lansează cardul de fidelizare – Billa Card Plus

BILLA România lansează BILLA Card Plus, un program de fidelizare prin care își răsplătește clienții cu discount-uri aplicate imediat pentru peste 400 de articole, cu reduceri acordate cu ocazia zilelor de naștere sau onomastica, cu vouchere de reducere obținute prin acumularea de sume pe card, dar și alte beneficii personalizate disponibile numai membrilor.

BILLA Card PlusPentru a beneficia de avantajele BILLA Card Plus clienții trebuie doar să completeze formularul de înscriere disponibil în toate magazinele BILLA, iar în baza acestui formular vor primi pe loc noul card, utilizabil imediat.

Preţurile semnalizate la raft cu însemnul BILLA Card Plus sunt valabile doar pentru posesorii de card și doar pentru aceia care îl folosesc la cumpărăturile din cadrul magazinelor BILLA.

„Preocuparea noastră constantă este să ne înțelegem clienții și să îi păstrăm aproape prin tot ceea ce facem. Consideram că BILLA Card Plus este o campanie ce aduce beneficii suplimentare celor care ne cunosc și care ne vizitează cu regularitate, dar și una de natură să atragă curiozitatea celorlalți. Prin avantajele oferite, sperăm ca acest program de fidelizare să fie pe placul celor care își doresc experiența BILLA“, a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

BILLA Card Plus oferă clienților beneficii, precum:

–          Zilnic, reduceri substanţiale la peste 400 de produse

–          10% reducerea de ziua de naştere a clienților

–          Reduceri la întregi categorii de produse

–          Reduceri personalizate în funcţie de cumpărăturile realizate

–          Bonurile de casă devin vouchere de reduceri pentru cumpărăturile viitoare

–          Surpriza de ziua de nume

Lansarea cardului aduce și o promoție foarte specială pentru piața din România. Clienții ce acumulează cumpărături în valoare de cel puțin 350 de lei în luna octombrie vor beneficia de o reducere de 10% la un coș de cumpărături, la alegere, în luna noiembrie.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,037 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » BILLA România lansează cardul de fidelizare – Billa Card Plus
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: