BILLA România lucrează cu producători români autentici pentru marca proprie Bun, din România!

Marca proprie Bun, din România! a fost lansată în magazinele BILLA din toată țara în 2014 cu un sortiment de legume și fructe. În 2015 s-a extins prin introducerea sortimentelor din carne și lapte provenite din zone din România recunoscute și apreciate pentru rețele vechi și metodele de producție.

BILLA Bun, din Romania!-2Până la finalul acestui an brandul se va înnoi cu o gamă mult așteptată de dulcețuri, dulciuri, miere, paste și multe altele.

Furnizorii Bun, din România! sunt atent selecționați în funcție de criterii precum: sortimentația oferită, respectarea normelor în vigoare, dar și apartenența la asociații locale sau naționale care îi califică drept producători românești/locali. Ingredientele folosite joacă un rol esențial, iar produsele au fost alese pentru gustul autentic, așa cum era odinioară.

Consumatorii din toată țara au acces la produse de calitate superioară din mai multe categorii importante precum: legume, fructe, brânzeturi, carne, mezeluri, precum și alimente de bază (făină, mălai, orez, oțet și în scurt timp gemuri, produse de patiserie, miere, siropuri, dulciuri și paste).

Luna aceasta, BILLA România a lansat o campanie TV specială în care se aduce în prim plan dorința sinceră a românilor de a porni în căutarea produselor demult știute, autentice, cu gust bun și pline de aroma copilăriei. Vestea bună pe care BILLA o transmite tuturor este că aceste produse sunt disponibile în toate cele 86 de magazine din țară.

Marca Bun, din România! este rezultatul muncii intense duse de colegii noștri pentru a găsi sortimente cu gust autentic și de cea mai bună calitate. Ne-am dorit să le oferim consumatorilor exact acele produse pe care le căutăm cu toții: produse cu un gust care amintește de copilărie, când parcă totul era mai aromat, mai natural și sănătos. Luna aceasta, am lansat o campanie TV care tocmai despre asta vorbește – căutarea gustului bun și autentic,” a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.

Fiecare furnizor de produse Bun, din România! are o poveste la baza căreia se află respectul față de gustul autentic și calitate. Producătorii prepară toate produsele după rețete vechi și au grijă să respecte toate normele aflate în vigoare. Marcel este unul dintre producătorii de mezeluri din Moldova, care le oferă clienților BILLA salamul și cârnații tocați din satâr, muschiulețul de porc copt la jar, șunculița afumată cu fum natural, salamul Victoria, salamul casei precum și preparatele specifice Crăciunului, ca toba, leberul și caltaboșul.

Un alt furnizor de carne este Agro Ardeal, cel mai mare producător român de carne și produse din carne din județul Bistrița-Năsăud. Un important aport în sortimentul Bun, din România! îl are furnizorul Valmar care produce renumiții Carnați de Pleșcoi. Morandi, furnizorul de carne de pui are grijă ca păsările să fie crescute lent, cu hrană de cea mai  bună calitate, bazată pe cereale integrale. Este primul fermier din ţară care a introdus furajarea păsărilor pe bază de cereale integrale bob întreg, astfel încât puiul să aibă gustul de odinioară.

Lactatele și brânzeturile provin de la furnizori din zone ale țării cu tradiție in acest domeniu. Producatorul CRIS SIB LACTO din Arad face parte din Asociația Mărginimea Sibiului și furnizează telemea de oaie de Sibiu, telemea proaspătă sau maturată de bivoliță, capră și vacă.

Erbalact este un producător de lactate din localitatea Nucet, județul Dâmbovița, iar producatorul Lacto Solomonescu furnizează produse de înaltă calitate din județul Botoșani.

Alături de aceștia, BILLA România colaborează cu furnizori din mai multe regiuni ale țării pentru a aduce laolaltă aromele și deliciul unor produse pe care le apreciem cu toții.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *