BILLA România oferă clienților săi carne ce provine doar de la fermele și abatoarele românești

În fiecare dintre cele 79 de magazine, BILLA România oferă clienților săi carne ce provine în exclusivitate de la fermele și abatoarele românești. Carnea este tranșată, preparată și ambalată doar de către măcelarii BILLA, in carmangeriile proprii.

BILLA - Zona CarneDe asemenea, BILLA România a implementat un program de autocontrol atât la producția de carne cât și la cea de preparate și semipreparate culinare. Programul este aprobat și monitorizat de către DSV-urile locale astfel că, săptămânal se trimit probe la un laborator autorizat și acreditat, unde sunt examinați atât parametrii fizico-chimici cât și cei microbiologici.

,,Pentru BILLA România, calitatea reprezintă o prioritate și o responsabilitate importantă ce necesită implicarea unui număr cât mai mare de angajați din diferite domenii. Considerăm necesară aplicarea unor reguli și norme interne pentru a oferi clienților noștri produse din carne proaspătă de cea mai bună calitate, de aceea deținem și certificări ISO 22000-HACCP.”,a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Compania BILLA România respectă standardele de calitate, verificate periodic de către proprii medici veterinari.

Prin toate aceste măsuri, BILLA România se asigură că oferă clienților săi doar produse din carne de cea mai bună calitate.

 

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » BILLA România oferă clienților săi carne ce provine doar de la fermele și abatoarele românești
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: