Next_Capitall

Billa va inaugura mâine cel de-al 4-lea magazin din Galați

BILLA România anunță deschiderea unui nou magazin în Galați, care va fi accesibil publicului începând cu data de 10 aprilie 2012. Astfel, rețeaua operată de BILLA în România ajunge la 63 de unități.

Magazinul din Galați se va deschide în cadrul complexului comercial Winmarkt, pe Strada Domnească 24, unde gălățenii vor avea la dispoziție un spațiu de 531 mp, putând alege din peste 5.000 de articole comercializate.

Magazinul va oferi clienților o gamă foarte variată de produse, printre care: legume și fructe livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin, produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese, un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole de menaj.

„Este o mare bucurie pentru noi faptul că am deschis un nou magazin BILLA în Galați. Este cel de-al patrulea pe care îl deschidem si pot spune ca am reușit aceastaperformanta cuajutorul clienților noștri. Ne bucurăm că este o cerere atât de mare pentru magazinele BILLA, iar acest lucru este dovada clară că galatenii apreciaza produsele si serviciile noastre și vrem să păstrăm această relație, îmbunătățind mereu calitatea serviciilor.”, a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.

Filiala din Galați se va deschide oficial pentru clienți marți, pe 10 aprilie, de la ora 07:30, iar vizitatorii vor fi bucuroși să găsească numeroase oferte promoționale.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Billa va inaugura mâine cel de-al 4-lea magazin din Galați
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: