BILLA va inaugura mâine cel de-al doilea magazin din Târgu Mureș

BILLA România continuă extinderea rețelei de magazine şi anunță inaugurarea celui de-al doilea magazin din Târgu Mureș, ridicând numărul rețelei naționale la 82 de unităţi. Magazinul situat pe strada Moldovei numărul 18 va fi deschis mâine, 28 iunie.

Deschidere BILLA-1

Noul magazin din Târgu Mureș va oferi clienților 6.200 de articole într-un spațiu de vânzare de peste 500 mp.

„Inaugurarea unui nou magazin BILLA în Târgu Mureș continuă strategia noastră de expansiune prin care oferim clienților produse de cea mai bună calitate. Ne bucurăm că putem rămâne aproape de clienții noștri din toată ţara și vom continua să identificăm noi oportunităţi de dezvoltare pe parcursul acestui an” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Magazinul din Târgu Mureș pune la dispoziţia clienților o multitudine de produse, precum: fructe, legume, produse de panificație și patiserie, dar şi un bogat sortiment de carne proaspătă.

Supermarketul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă, clienții BILLA România vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 28 iunie – 2 iulie 2014.

La magazinul din Târgu Mureș clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminică de la 8 la 22.

Deschidere BILLA-2

Deschidere BILLA-3

   În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » BILLA va inaugura mâine cel de-al doilea magazin din Târgu Mureș
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] În acest moment, BILLA România operează o reţea de 82 de magazine la nivel naţional, ultimul magazin fiind deschis pe 28 iunie 2014, la Târgu […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: