Carrefour deschide al patrulea supermarket din Brașov și al 86-lea din țară

Carrefour deschide al patrulea supermarket al său din orașul Brașov, joi, 4 decembrie 2014, ridicând numărul total de magazine în acest format la 86.

Carrefour Market Rm Sarat

Noul supermarket, Market bd. Victoriei nr. 4 este situat Bulevardul Victoriei nr.4, în Brașov, și are o suprafață de 500 mp.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 6.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

Plaja orară de deschidere este: Luni – Sâmbătă: 07.30-22:00, iar Duminică 08.00-20.00.

Gama de servicii a noului Market bd. Victoriei nr. 4 include:

  • Apel gratuit pentru clienții Carrefour care doresc să afle diferite informații legate de produsele, serviciile disponibile, precum și alte informații utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, în fiecare zi a săptămânii;
  • Multiple modalități de plată: tichete de masă, card Carrefour MasterCard, reîncărcare electronică prepay.

În România, Grupul Carrefour numără 167 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ‘Carrefour’, 86 supermarketuri ‘Market’, 46 magazine de proximitate ‘Express’, 7 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour deschide al patrulea supermarket din Brașov și al 86-lea din țară

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: