ZaharulOradea

Carrefour deschide câte un nou supermarket în orașele Brașov și Târgu Jiu

Carrefour deschide mâine, 18 decembrie 2014, un nou supermarket în orașele Brașov și Târgu Jiu, ridicând numărul total de magazine în acest format la 91.

Carrefour Market Rm Sarat

Noul supermarket Market Str. Alexandru Vlahuță este situat pe Strada Alexandru Vlahuță nr. 10, în Brașov și are o suprafață de 660 mp. Plaja orară de deschidere este: Luni – Sâmbătă: 07.00-22:00, iar Duminică 07.30-21.00.

Supermarketul Market din Târgu Jiu se află pe Strada Ecaterina Teodoroiu nr.19 și are o suprafață de 600 mp. Plaja orară de deschidere este Luni – Sâmbătă: 07.00-22:00, iar Duminică 07.00-20.00.

Noile supermarketuri își așteaptă clienții cu o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour va număra 172 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ‘Carrefour’, 91 supermarketuri ‘Market’, 46 magazine de proximitate ‘Express’, 7 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,055 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour deschide câte un nou supermarket în orașele Brașov și Târgu Jiu

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: