Carrefour deschide câte un nou supermarket în Ploiești, Timișoara și Predeal

Carrefour deschide câte un nou supermarket în orașele Ploiești, Timișoara și Predeal, ridicând numărul total de magazine în acest format la 89.

IMG-0394

Supermarketul din orașul Ploiești se deschide astăzi, 9 decembrie 2014, iar joi, 11 decembrie, urmează a se deschide două magazine de tip Market în orașele Timișoara și Predeal.

Noul supermarket Market Str. Inelului este situat pe Strada Inelului nr. 3, în Ploiești și are o suprafață de 450 mp. Plaja orară de deschidere este: Luni – Sâmbătă: 08.00-22:00, iar Duminică 07.00-20.00.

Supermarketul Market din Timișoara se află pe Strada Coriolan Brediceanu și are o suprafață de 300 mp. Plaja orară de deschidere este Luni – Sâmbătă: 08.00-22:00, iar Duminică 07.00-20.00.

În Predeal, supermarketul Market Str. Mihail Săulescu se află pe strada cu același nume și are o suprafață de 500 mp. Plaja orară de deschidere este Luni – Sâmbătă: 08.00-22:00, iar Duminică 07.00-20.00.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour va număra 170 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ‘Carrefour’, 89 supermarketuri ‘Market’, 46 magazine de proximitate ‘Express’, 7 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *