Carrefour deschide cel de-al 19-lea supermarket din București

Carrefour a deschis astăzi, 25 Februarie 2016, cel de-al 19-lea supermarket din Bucureşti – Market Chilia Veche – ajungând la un număr de 107 magazine în acest format. De asemenea, prin această deschidere, retailerul a ajuns la un număr total de 190 de magazine în România.

CarrefourNoul supermarket, Market Chilia Veche, situat pe Str. Chilia Veche nr. 2, Bucureşti, sector 6, are o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine că mărcile naţionale. De asemenea, clienţii pot găsi o sortimentaţie bogată pe segmentele lactate- brânzeturi, băcănie, panificaţie şi patiserie, legume-fructe, semi-preparate, măcelărie, dar şi produse internasionale şi bio.

Suprafaţa noului magazin este de 750 de mp, are 7 case de marcat şi a creat 45 de locuri noi de muncă.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul unu în Europa.

Carrefour în România

În România, Grupul numără 190 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 107 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ şi un magazin de comerţ online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Carrefour deschide cel de-al 19-lea supermarket din București”

  1. Pingback: Retail & FMCG - Principalele titluri din retailul alimentar și industria FMCG, în sinteza săptămânii 22 - 26 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *