Carrefour deschide cel de-al optsprezecelea supermarket din București

Carrefour a deschis astăzi, 22 octombrie 2015, cel de-al optsprezecelea supermarket din București, ajungând la un număr de 101 magazine în acest format.

IMG-2Noul supermarket, Market str. Brandușelor, invită clienții să aleagă dintr-o gamă variată, de aproximativ 5.300 de produse, din care peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale

Situat pe strada Brandușelor, nr. 2-4, sector 3, noul magazin Market din București are o suprafață de vânzare de 370 m², iar pe lângă experiența de cumpărături cât mai plăcută, oferită de echipa profesioniști Carrefour, pentru a veni în întampinarea nevoilor clienților, acest magazin va funcționa în regim Non-Stop.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour număra 183 de magazine dintre care 28 hipermarketuri ‘Carrefour’, 101 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *