Carrefour deschide maine in Bucuresti supermarketul cu numarul 40

Carrefour continua expansiunea în Romania deschizand in capitala maine, 28 octombrie 2011, supermarketul Carrefour Market Ramnicu Sarat, situat în Str Liviu Rebreanu, nr. 1, sector 3, langa Piata Ramnicu Sarat. Carrefour Market Ramnicu Sarat este cel de-al 40-lea supermarket din Romania si al 9-lea din Bucuresti.

Noul supeemarket isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 460 m.p şi are 5 case de marcat. Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour. Programul magazinului Carrefour este: Luni – Sambata: 08.00-22.00, Duminica: 08.00-20.00.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara aproximativ 471.000 de angajati. In Romania, la ora actuala, Grupul Carrefour opereaza 24 de hipermarketuri, ultimul deschis fiind Carrefour Colosseum in Bucuresti, 40 de supermarketuri Carrefour Market si un magazin de proximitate, Carrefour Express, in franciză cu partenerul Angst.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour deschide maine in Bucuresti supermarketul cu numarul 40
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: