Carrefour face primul pas în extinderea rețelei Express în afara capitalei

logo expressRețeaua de magazine de proximitate Express apartinând Grupului Carrefour România își continuă expansiunea prin semnarea a două noi parteneriate cu lanțuri de magazine locale: S.C. Rost Com S.R.L. din Brașov și S.C. Traditional Ecologic S.R.L din zona București-Ilfov.

Magazinele ce urmează a fi integrate în rețea vor fi operate în regim de franciză și reprezintă primul pas al Grupului Carrefour de a extinde acest format în afara capitalei.

Rost Com, rețea cu tradiție în Brașov, gestionează un total de 15 magazine, iar Traditional Ecologic operează un număr de 5 unități situate în București și Ilfov.

În perioada următoare, Carrefour va elabora, împreună cu noii săi parteneri, un plan de integrare a magazinelor în rețeaua Express.

Carrefour operează în prezent în România 3 formate de magazine, cu un total de 119 magazine: 24 de hipermarketuri „Carrefour”, 68 de supermarketuri „Market” şi 27 de magazine de proximitate „Express”.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „Carrefour face primul pas în extinderea rețelei Express în afara capitalei”

  1. mari escroci cei de la magazinele express ale sc traditional ecolocic srl conduse de DRAGOI CRISTIAN DORIN *STAMATE CRISTIAN* PE NUMELE FALS ANGAJAZA PENTRU CATEVA LUN SAPTAMANI PORMA DA AFARA SI LE OPRESTE SALARIILE,BAGA MARFA DUPE LA ANGROURI DOAR NUMELE IL FOLOSESTE DE EXPRESS IN COMBINATIE CU MUSCELEANU CARE REPREZINTA CARFFUT,UN MARE ESCROC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *