ZaharulOradea

Carrefour inaugurează mâine al treilea magazin în franciză

Grupul Carrefour în România şi Angst deschid mâine, 29 noiembrie 2011, cel de-al treilea magazin de proximitate sub sigla Carrefour Express Angst Moghioroș, la adresa Bd. Drumul Taberei, nr 44 E, sect 6, Bucureşti.

Parteneriatul între Carrefour România şi Angst a fost lansat în premieră în România pe 13 octombrie anul curent şi reprezintă un nou pas în strategia multiformat a Grupului Carrefour : dezvoltarea pe formatul de proximitate.

Carrefour Express combină tradiţia şi calitatea Angst cu experienţa şi inovaţia Carrefour şi îndeplineşte în acelaşi timp dorinţa Carrefour de a fi mai aproape de clienţi, de a aduce produsele şi calitatea Carrefour și Angst în inima cartierelor.

Carrefour Express Angst Moghioroș este cel de-al treilea magazin de proximitate din portofoliul Carrefour, după primele două deschise în Piaţa Domenii și la 13 Septembrie.

Suprafaţa de vânzare a noului magazin este de aproximativ 430 mp., sunt disponibile 4 case de marcat, iar gama de produse include aproximativ 4.550 de produse dintre care produse Carrefour, preparate Angst şi alte mărci naţionale. Programul magazinului din Piaţa Moghioroş este: Luni – Vineri: 8-22 şi Sambata – Duminica: 8-20.

Grupul Angst România deţine 3 fabrici: Buftea (carne proaspătă şi preparate fierte, afumate), Salsi Sinaia (produse crud uscate) şi Videle (fabrica de procesare a laptelui) şi un număr de 24 magazine de tip supermarket.

Carrefour operează în prezent în România 3 formate de magazine: 25 de hipermarketuri Carrefour, 42 de supermarketuri Carrefour Market şi 3 magazine de proximitate, de tip franciză, Carrefour Express Angst.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,058 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour inaugurează mâine al treilea magazin în franciză

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: