ZaharulOradea

Carrefour inaugureaza maine cel de-al 10-lea supermarket din Bucuresti

Carrefour continua expansiunea in Romania deschizand in capitala maine, 16 noiembrie 2011, supermarketul Carrefour Market Veteranilor, situat in Bd. Iuliu Maniu nr.78, in Piata Veteranilor, sector 6, Bucuresti. Carrefour Market Veteranilor este cel de-al 41-lea supermarket din Romania si al 10-lea din Bucuresti.

Noul supemarket isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 700 mp si are 9 case de marcat. Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.300 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour. Programul magazinului Carrefour este: Luni – Sambata: 07.00-22.00, Duminica: 07.00-21.00.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara aproximativ 471.000 de angajati. In Romania, la ora actuala, Grupul Carrefour opereaza 25 de hipermarketuri, (cel de-al 25-lea hipermarket a fost deschis astazi la Botosani) si 41 de supermarketuri.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,058 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour inaugureaza maine cel de-al 10-lea supermarket din Bucuresti
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: