Carrefour închide temporar magazinul din Arad

În urma anunţului IMMOFINANZ Group, proprietarul centrului comercial Armonia Arad Shopping Center, care în contextul economic actual a hotărât reconversia într-o altă destinaţie comercială, Carrefour confirmă retragerea din Armonia Arad Shopping Center şi este în căutarea unei alte locaţii în acest oraş.

În aceste condiţii şi din dorinţa de a se adapta noilor caracteristici ale pieţei, Carrefour România va închide începând cu data de 30.08.2012 magazinul Carrefour din incinta acestui centru comercial.

Cu toate acestea, Carrefour anunță că nu va ieşi de pe piaţa arădeană, având încredere în acest oraş şi în această regiune, astfel că în prezent caută activ un alt sit comercial pentru a-şi muta activitatea.

„Piaţa imobiliară este o zonă a economiei mereu în schimbare, extrem de volatilă şi sensibilă la evoluţii în plan micro şi macro economic. Dacă în plin boom economic, piaţa imobiliară din România a cunoscut o expansiune fără precedent, în prezent, restrângerea activităţii economice în diverse domenii a determinat o regândire a multor sit-uri comerciale. În situaţia reconversiei centrului comercial Armonia Arad, Carrefour Property Romania, braţul imobiliar al Carrefour în România, se implică activ în identificarea unor sit-uri comerciale în interiorul oraşului pentru relocarea activităţii magazinului existent.” a declarat Anca Damour, director Carrefour Property România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour închide temporar magazinul din Arad
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. carrefour de ce nu-l mai lasati un an sau 2 ca o sa va mearga bine dar cum vreti voi

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: