Carrefour își așteaptă vizitatorii la târgul INDAGRA 2014

Pentru al doilea an consecutiv, Carrefour România este prezent la târgul INDAGRA cu un stand dedicat Universului Bio Carrefour, în cadrul căruia producătorii români de produse organice sunt invitaţi să devină parteneri și furnizori ai lanțului de magazine. 

Stand Carrefour

În perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, vizitatorii salonului Ecoagricultura pot găsi la standul Carrefour atât produse bio de proveniență locală, cât și produse organice marcă proprie. Mai mult, Carrefour România este primul retailer care a listat produsele Asociației Bio România, magazinele sale oferind cea mai largă gamă de produse ale Asociației din România.   

Strategia Carrefour pe termen lung urmărește dezvoltarea economiei României prin susținerea producătorilor locali. Prin prezența noastră în cadrul salonului Ecoagricultura dorim să ne arătăm susținerea pentru producătorii bio locali și să întărim relațiile de colaborare cu aceștia. Mai mult însă, îi invităm pe români să descopere Universul Bio Carrefour ce cuprinde atât produse proaspete, fructe și legume, cât și produse de bază sau gata preparate. O viață mai bună începe cu o alimentație sănătoasă”, a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General Carrefour România.

În cadrul INDAGRA 2014, Carrefour își continuă angajamentul de a prioritiza parteneriatele cu producătorii și fermierii români de produse precum fructele, legumele sau produsele tradiționale specifice fiecărei regiuni a României.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour își așteaptă vizitatorii la târgul INDAGRA 2014

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: