Carrefour lansează un catalog cu produse fabricate în România

Deoarece mărcile proprii Carrefour provin în marea lor majoritate de la producători din România, retailerul anunţă lansarea unui catalog cu produse fabricate in România.

În acest sens, Carrefour România vizează crearea unor parteneriate strategice pe termen lung cu producători români, pentru a oferi clienţilor săi garanţia unor produse naturale, benefice pentru sănătate şi cu un nivel de calitate controlat în totalitate.

Dovadă stau produsele alimentare proaspete, care sunt de producţie românească în marea lor majoritate; cele 4 Filiere de Calitate Carrefour lansate până în prezent (porc, morcov, păstrăv şi cartof), precum şi sutele de producători români care şi-au dezvoltat afacerile alaturi de Carrefour, încă din 2001, de la intrarea Grupului pe piaţa locală.

Ar fi fost mai uşor să le importam, decât să facem caiete de sarcini impreună cu producătorul, să dezvoltăm un produs, să îl testăm, să îi creăm ambalajul, însă am dorit să facem acest lucru pentru a pune umărul la producţia din această ţară”,  declară Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour România.

Preocuparea Carrefour de a încuraja consumul produselor românesti va fi întărită şi de o nouă campanie de semnalizare la raft: în curând, produsele fabricate în România vor fi semnalizate foarte vizibil la raft, folosind drapelul României.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *