Carrefour Orhideea – un magazin izolat ?

Desi se spune ca hypermarket-ul Carrefour Orhideea este un magazin un pic izolat si careia i-a scazut traficul datorita lucrarilor la Pasajul Orhideea, iata ca ieri, intr-o zi de sambata, la ora 10.00, magazinul arata ca intotdeauna : parcarea aproape plina si aglomeratie pe masura.

Pod peste Dambovita

La magazin se ajunge doar dinspre Plevnei sau de la Eroilor pe Cheiul Dambovitei, pentru ca accesul dinspre Militari si Dr Taberii – pe Cheiul Dambovitei sau dinspre Apaca pe B-dul Vasile Milea – este restrictionat. Cu toate astea, Carrefour Orhideea are clienti si inca cati…

Este cu siguranta magazinul cu cel mai mare trafic din Romania si – se spunea acum 2-3 ani ca –  este magazinul cu al doilea trafic din lume ( !! ), dupa un hypermarket din Japonia. Tot ce se poate…pentru ca este o locatie fericita deoarece este situata aproape in centrul Bucurestiului, intr-un nod rutier foarte important. Daca mai punem la socoteala ca se afla la doi pasi de unul dintre cele mai mari campusuri universitare din Romania – Regie, atunci reteta succesului este garantata.

Carrefour int

2performant.com

5 comentarii la „Carrefour Orhideea – un magazin izolat ?”

  1. ..de cand cu pasajul ,eu n-am mai trecut pe acolo in calitate de cumparator ,iar inainte de problema accesului rutier extrem de greoi ,ma mutasem cu arme si bagaje la Cora Lujerului ,mai putin aglomerat si la distanta aproximativ egala de casa.

    Mai nou s-a deschis la 2 pasi de mine un Kaufland de care sunt extrem de multumit : exista angajati care te directioneaza catre casele mai libere ,mercantizarea este in permanenta la cote ridicate ,casierele amabile ,alimentele proaspete …proaspete ,iar brand-ul propriu (vitae d’oro) include produse de o calitate surprinzator de buna (recomand porumbul la conserva!).Nu in ultimul rand , la iesirea din magazin esti intrebat daca ai intampinat orice fel de probleme in timpul sesiunii de cumparaturi.Nu stiu dc se centralizeaza raspunsurile dar puncteaza mult la “impresia artistica”.Hai ca i-am laudat destul.:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *