Carrefour România adaugă rețelei încă trei magazine de proximitate în franciză

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a trei noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, în orașul Giurgiu: Express Sigma Centru, Express Sigma Șoseaua Alexandriei și Express Sigma Calea București.

Express Sigma CentruÎn acest moment, rețeaua numără 64 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați, trei unități în Giurgiu și 50 în București și Ilfov.

Express Sigma Centru se află pe Strada Mircea cel Bătrân, bl. 92, parter, oraș Giurgiu, are o suprafață de 195 m² și însumează aproximativ 3.500 de produse.

Express Sigma Șoseaua Alexandriei se află pe Șoseaua Alexandriei, bl 32, scara A, parter, oraș Giurgiu, are o suprafață de 112 m² și însumează aproximativ 3.500 de produse.

Express Sigma Calea București se află pe Calea București, bl. 43/4D, parter, oraș Giurgiu, are o suprafață de 100 m² și însumează aproximativ 2.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 169 de unitati: 25 hipermarketuri „Carrefour”, 79 supermarketuri „Market”, 64 magazine de proximitate „Express” şi 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *