Mascuta_Vesela_Nou

Carrefour România anunță deschiderea a două magazine de proximitate în franciză

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, prin colaborarea cu Longintrade, în București: Express Zeno și, prin colaborarea cu T&T Food, în Ștefăneștii de Jos – Express Cosmo.

logo-expressÎn acest moment, rețeaua numără 46 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 8 unități în orașul Brașov și 38 în București și Ilfov.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România.

Detalii despre cele două magazine în franciză:

– Express Zeno se află pe Bulevardul Mircea Vodă, nr. 34, sector 3, București, are o suprafață de 100 mp și însumează aproximativ 5.000 de produse.

– Express Cosmo se află pe Șoseaua de Centură, nr. 50, Ștefăneștii de Jos, are o suprafață de 700 mp și însumează aproximativ 10.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 145 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”, 74 supermarketuri „Market”, 46 magazine de proximitate „Express” şi un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour România anunță deschiderea a două magazine de proximitate în franciză
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: