Carrefour România anunță deschiderea a trei magazine de proximitate, în franciză

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a trei noi magazine de proximitate operate în sistem de franciză: prin colaborarea cu Traditional Ecologic – Express Sf. Vineri în București respectiv, în orașul Brașov, prin parteneriatul cu RostCom – Express RostCom Crinului și Express RostCom Griviței. În acest moment, rețeaua numără 39 de magazine de proximitate „Express”, dintre care patru unități în orașul Brașov și 35 în București și Ilfov.

logo expressExpress combină profesionalismul angajaților și calitatea produselor cu care te-ai obișnuit în magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumpărare și caracterul personal al unui magazin de proximitate.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja.

Express Sf. Vineri se află pe strada Sf. Moise Nicoară nr. 38 A, București, are o suprafață de 70 mp și însumează aproximativ 1.500 de produse.

Express RostCom Crinului se află pe strada Crinului nr. 75, Brașov, are o suprafață de 157 mp și însumează aproximativ 2.500 de produse.

Express RostCom Griviței se află pe strada Griviței nr. 65, Brașov, are o suprafață de 187 mp, însumează aproximativ 3.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 133 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”, 69 supermarketuri „Market”, 39 magazine de proximitate „Express” şi un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour România anunță deschiderea a trei magazine de proximitate, în franciză
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: