Carrefour România anunță deschiderea a trei magazine de proximitate, în franciză

Carrefour România anunță deschiderea a trei magazine de proximitate, în franciză: prin colaborarea cu Traditional Ecologic – Express Unirii și Express Chișinău în București și prin colaborarea cu RostCom – Express RostCom Mircea cel Bătrân în Brașov.

Express UniriiNumărul de unități în acest format se ridică la 35, dintre care 3 magazine operate în sistem integrat și 32 în franciză.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja.

Express RostCom Mircea Cel BatranExpress Unirii se află pe strada Bulevardul Unirii nr. 15, bl. 3, scara 1-2, București, are o suprafață de 53 mp și însumează aproximativ 2.000 de produse.

Express Chișinău se află pe strada Chișinău nr. 16, București, are o suprafață de 36 mp şi însumează aproximativ 2.000 de produse.

Express RostCom Mircea cel Bătrân se află pe strada Mircea cel Bătrân nr. 39, Brașov, are o suprafață de 101 mp, însumează aproximativ 3.000 de produse şi are 8 locuri de parcare gratuite.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 129 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”, 69 supermarketuri „Market”, 35 magazine de proximitate „Express” şi un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour România anunță deschiderea a trei magazine de proximitate, în franciză
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: