Carrefour România anunță finalizarea remodelării unui nou magazin în franciză

Grupul Carrefour în România anunță remodelarea fostului magazin Angst de pe strada Gheţarilor, nr. 23-25, sector 1, Bucureşti care a devenit, începând de astăzi, cel de-al 17-lea magazin de proximitate Express.

Magazinul Express combină tradiţia şi calitatea Angst cu experienţa şi inovaţia Carrefour şi îndeplineşte în acelaşi timp dorinţa Carrefour de a fi mai aproape de clienţi, de a aduce produsele şi calitatea Carrefour în inima cartierelor.

Express Angst Ceasornicului este cel de-al 17-lea magazin de proximitate din portofoliul Carrefour, primul magazin Carrefour Express fiind deschis pe 12 octombrie 2011 în Piaţa Domenii.

Magazinul este poziționat pe strada Gheţarilor, nr. 23-25, sector 1, Bucureşti și este deschis de luni până vineri în intervalul orar 8:00-22:00, iar de sâmbătă până duminică în intervalul 8:00-18:00.

Angst este furnizorul Carrefour de multă vreme şi are produse de foarte bună calitate, deja bine cunoscute în România iar în acelaşi timp are şi o reţea proprie de magazine. Angst este un brand recunoscut şi foarte apreciat de consumatori.

Carrefour operează în prezent în România 3 formate de magazine, cu un total de 106 de magazine:

  1. 24 hipermarketuri Carrefour;
  2. 65 supermarketuri Carrefour Market;
  3. 17 magazine de proximitate, Express.

 OFERTĂ SPECIALĂ30% reducere la Abonamentul Premium – 12 luni, între 17 decembrie şi 24 decembrie 2012!

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *