Carrefour România deschide 4 magazine de proximitate în franciză: 3 Express și 1 Contact

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețelele Express și Contact a 4 magazine de proximitate în franciză, în județul Bistrița Năsăud: Express Alma  Florilor, Express Alma Andrei Mureșanu, Express Alma Împăratul Traian, în orașul Bistrița și Contact Alma Lechința în comuna Lechința.

În acest moment, rețeaua „Express” numără 47 de magazine, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați, trei unități în Giurgiu, o unitate în Satu Mare, trei unități în Bistrița și 29 în București și Ilfov.

Express Alma Imparatul Traian

În acest moment, rețeaua „Contact” numără 7 magazine după cum urmează: câte o unitate în  Hărman (judeţul Braşov), Mizil (judeţul Prahova), Iveşti (judeţul Galaţi), Hârşova (judeţul Constanţa), Feteşti (judeţul Ialomiţa), Pechea (judeţul Galaţi) și Lechința (județul Bistrița Năsăud). Magazinele Contact prezintă o ofertă variată, cu o sortimentație restrânsă pe categorii de produse. Spre deosebire de Express, acest nou format de magazin include și produse non-alimentare, după modelul „magazinului universal”.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express și Contact distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja.

Cele 4 magazine de proximitate sunt:

  • Express Alma Florilor se află pe strada Andrei Mureșanu nr. 13 oraș Bistrița, are o suprafață de 80 m² și însumează aproximativ 2.000 de produse.
  • Express Alma Andrei Mureșanu se află pe strada Andrei Mureșanu nr. 50,  oraș Bistrița, are o suprafață de 180 m² și însumează aproximativ 3.000 de produse.
  • Express Alma  Împăratul Traian se află pe strada Împăratul Traian, nr. 37A, oraș Bistrița, are o suprafață de 100 m², însumează aproximativ 3.000 de produse și deține 4 locuri de parcare gratuite.
  • Contact  Alma Lechința se află pe Strada Principală nr. 509 A,  Comuna Lechința, Județul Bistrița Năsăud, are o suprafață de 100 m², însumează aproximativ 2.000 de produse și deține 2 locuri de parcare gratuite.

Carrefour operează în prezent în România 5 formate de magazine, cu un total de 160 de unitati: 25 hipermarketuri „Carrefour”, 80 supermarketuri „Market”, 47 magazine de proximitate „Express”, 7 magazine de proximitate „Contact” şi un magatin online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

2 comentarii la „Carrefour România deschide 4 magazine de proximitate în franciză: 3 Express și 1 Contact”

  1. Pingback: Evoluția retailului alimentar din România, în 2014. Previziuni pentru 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *