Carrefour România deschide două noi magazine de proximitate în franciză

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză: Express Pronto bd. Burebista, în București și Express str. Domnească în orașul Galați. În acest moment, rețeaua numără 61 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați și 50 în București și Ilfov.

carrefour-expressConceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja.

Express Pronto bd. Burebista se află pe bulevardul Burebista, nr. 2, București, are o suprafață de 50 m² și însumează aproximativ 1.500 de produse.

Express str. Domnească se află pe str. Domnească, nr. 103, Galați, are o suprafață de 120 m² și însumează aproximativ 4.500 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 165 de unitati: 25 hipermarketuri „Carrefour”, 78 supermarketuri „Market”, 61 magazine de proximitate „Express” și 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour România deschide două noi magazine de proximitate în franciză
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Carrefour România deschide două noi magazine de proximitate în franciză […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: