Carrefour România deschide în Brașov două magazine de proximitate în franciză

  • de

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, în orașul Brașov, prin colaborarea cu RostCom: Express RostCom Olteț și Express RostCom Gospodarilor. În acest moment, rețeaua numără 44 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 8 unități în orașul Brașov și 36 în București și Ilfov.

logo-expressExpress RostCom Olteț se află pe Strada Olteț nr. 33, Brașov, are o suprafață de 150 m² și însumează aproximativ 3.000 de produse.

Express RostCom Gospodarilor se află pe Strada Gospodarilor nr. 7, Brașov, are o suprafață de 177 m² și însumează aproximativ 3.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 141 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”, 72 supermarketuri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express” şi 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina dePublicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *