Next_Capitall

Carrefour România deschide încă două magazine de proximitate în franciză, în București și Brașov

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză: în București, Express Salviamax și în Brașov, Express RostCom Zizinului. În acest moment, rețeaua numără 58 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov și 48 în București și Ilfov.

Express RostCom Mircea Cel BatranExpress RostCom Zizinului se află pe Strada Zizinului, nr. 2, Brașov, are o suprafață de 205 m² și însumează aproximativ 3.500 de produse.

Express Salviamax se află pe strada Nicolae Grigorescu, nr. 20, bloc CA14, București, are o suprafață de 110 m² și însumează aproximativ 2.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 162 de unitati: 25 hipermarketuri „Carrefour”, 78 supermarketuri „Market”, 58 magazine de proximitate „Express” şi un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour România deschide încă două magazine de proximitate în franciză, în București și Brașov
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a 3 noi magazine de proximitate operate în regim de franciză: două în București, Express Salviamax şi Express La Parter și în Brașov, Express RostCom Zizinului. […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: