Carrefour România deschide patru noi magazine în franciză

carrefour-expressGrupul Carrefour în România anunță intrarea în rețeaua Express a patru noi magazine de proximitate în franciză, prin colaborarea cu partenerul său, Angst. Numărul de unități în acest format se ridică la 23, dintre care 3 magazine operate in sistem integrat și 20 în franciză.

Cele patru magazine sunt Express Angst Gara de nord, Express Angst Chibrit, Express Angst Otopeni și Express Angst Basarabiei.

Express Angst Gara de Nord se afla pe Bulevardul Dinicu Golescu, nr. 23-25, are o suprafață de 180 mp. și însumează aproximativ 3.000 de produse.

Express Angst Chibrit se afla pe Calea Griviței nr. 238, are o suprafață de 222 mp. și însumează aproximativ 3.000 de produse.

Express Angst Otopeni se afla pe Strada Lacul Ursului, nr. 10, Otopeni, are o suprafață de 90 mp. și însumează aproximativ 1.500 de produse.

Express Angst Basarabiei se află pe Bulevardul Basarabiei, nr. 116, Sector 2, are o suprafață de 420 mp. și însumează aproximativ 5.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 3 formate de magazine, cu un total de 115 magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”,68 supermarketuri „Market” şi 23 magazine de proximitate „Express”.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *