Carrefour România deschide primul hipermarket din Timișoara

Carrefour România a deschis ieri primul hipermarket Carrefour din orașul Timisoara și cel de-al 29-lea din țară, în cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Shopping City Timisoara.

Inaugurare hipermarket Carrefour TimisoaraNoul hipermarket Carrefour Timisoara este situat pe Calea Sagului nr 100, Timisoara, are o suprafaţa de vânzare de 7.800 mp, comercializează o gamă de aproximativ 50.000 de articole, are 32 de case de marcat şi 1.800 de locuri de parcare. Acest magazin a creat 300 noi locuri de muncă.

Mii de produse cu steag cadou

„Ne bucurăm să deschidem primul hipermarket Carrefour din Timisoara, pana acum fiind deja prezenti in oras cu nu mai putin de 6 magazine Market. Cu o suprafata de aproximativ 10 ori mai generoasa decat cea a unui supermarket, Hipermarketul Carrefour Timisoara propune clientilor a gama larga de produse, atat alimentare, cat si non-alimentare, dar și servicii având cele mai înalte standarde de calitate, la prețuri cu adevărat avantajoase.

Preocuparea noastră continuă este de a le oferi clienților nostri o experiență specială de cumpărături și de a găsi intr-un spațiu modern și prietenos tot ceea ce au nevoie sub acelasi acoperis.” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour România.

Carrefour Timişoara  beneficiază de aparatură ce reduce consumul de energie electrică și a emisiilor de dioxid de carbon:

·     iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrică cu 35%.

·     sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an.

·     căldura generată de sistemul de refrigerare este redirecționată către spațiile de depozitare anexe magazinelor, eliminând nevoia folosirii unor alte surse de energie.

În cadrul tombolei speciale de deschidere, din perioada 25 noiembrie – 09 decembrie, clientii pot castiga prin tragere la sorti unul din zecile de super premii puse in joc: tablete, telefoane smart sau marele premiu – un autoturism Opel Corsa.

 

În România, Grupul Carrefour deține 186 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 104 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,037 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour România deschide primul hipermarket din Timișoara

Spune-ți părerea

  1. […] Carrefour România deschide primul hipermarket din Timișoara […]

    Răspunde
  2. […] România a deschis la finalul lunii noiembrie 2015 primul hipermarket Carrefour din orașul Timisoara și cel de-al 29-lea din țară, în cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: