Carrefour România deschide primul său magazin Express din Brașov

Carrefour România anunță deschiderea a două magazine de proximitate, în franciză: primul său magazin Express din Brașov – Express RostCom Avantgarden, prin colaborarea cu RostCom, rețea cunoscută pe piața din Brașov, respectiv Express Pipera-Tunari nr. 34 în Voluntari, prin colaborarea cu Traditional Ecologic.

Express Pipera-Tunari nr 34Numărul de unități în formatul Express se ridică la 30, dintre care 3 magazine operate în sistem integrat și 27 în franciză.

Express RostCom Avantgarden se află în cartierul Avantgarden 3 Brașov, are o suprafață de 160 mp. și însumează aproximativ 3.000 de produse.

Express Pipera-Tunari nr. 34 se află pe Șoseaua Pipera –Tunari nr. 34D, are o suprafață de 60 mp. și însumează aproximativ 1.500 de produse.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 124 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”, 69 supermarketuri „Market”, 30 magazine de proximitate „Express” şi 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,956 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour România deschide primul său magazin Express din Brașov
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: