Carrefour România inaugurează încă trei magazine de proximitate în franciză

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a trei noi magazine de proximitate operate în regim de franciză: prin colaborarea cu RostCom – Express RostCom Prunului și Express RostCom Brândușelor, în orașul Brașov și prin colaborarea cu Gulliver – Express Gulliver Uioara, în București.

logo-expressÎn acest moment, rețeaua numără 42 de magazine de proximitate „Express”, dintre care șase unități în orașul Brașov și 36 în București și Ilfov.

Express RostCom Prunului se află pe Strada Prunului nr 17, Brașov, are o suprafață de 160 mp și însumează aproximativ 3.000 de produse.

Express RostCom Brândușelor se află pe strada Brândușelor nr. 84, Brașov, are o suprafață de 220 mp și însumează aproximativ 4.000 de produse.

Express Gulliver Uioara se află pe Bulevardul Uioara nr. 3, sector 4, Bucureşti, are o suprafață de 220 mp și însumează aproximativ 4.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 138 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”, 71 supermarketuri „Market”, 42 magazine de proximitate „Express” şi un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „Carrefour România inaugurează încă trei magazine de proximitate în franciză”

  1. Pingback: Carrefour România inaugurează încă trei magazine de proximitate în franciză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *