Carrefour România inaugurează pe 16 octombrie primul hipermarket Carrefour din Târgu Jiu

Carrefour România va deschide mâine, 16 octombrie, primul hipermarket Carrefour din orașul Târgu Jiu și cel de-al 27-lea din țară, în cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Shopping City Târgu Jiu.

Carrefour Targu Jiu„Ne bucurăm să deschidem primul hipermarket din Târgu Jiu. Așa cum i-am obișnuit deja pe români, venim cu cele mai mici prețuri, un magazin modern și evenimente pentru întreaga familie, pentru o experiență de cumpărături cât mai plăcută” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour România.

 

Datele hipermarketului Carrefour Târgu Jiu:
• adresă: Strada Termocentralei nr. 10, Târgu Jiu, județul Gorj
• gama de articole: aproximativ 50.000
• locuri de muncă noi: 230
• laboratoare de fabricaţie proprii: brutărie, patiserie, cofetărie, gastronomie şi pizza,
rotiserie
• orar magazin luni-duminică: 7:30-22:00
• suprafață de vânzare 7.500 m²
• locuri de parcare: 1000

Carrefour Târgu Jiu beneficiază de aparatură ce reduce consumul de energie electrică și a emisiilor de dioxid de carbon: iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrică cu 35%; sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an; căldura generată de sistemul de refrigerare este redirecționată către spațiile de depozitare anexe magazinelor, eliminând nevoia folosirii unor alte surse de energie; zonele de depozitare marfă sunt echipate cu sisteme inteligente de iluminare care favorizează, pe timpul zilei, lumina naturală în detrimentul celei artificiale.

Promoții:
• Tombola specială de deschidere, din perioada 16-31 octombrie, unde premiul cel mare este o mașină Volksvagen UP.
• Cuponiada 30 lei din 30 în 30 minute, din perioada 16- 22 octombrie, prin care, la fiecare 30 de minute, pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorți pentru a primi un cupon de cumpărături de 30 lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Carrefour România inaugurează pe 16 octombrie primul hipermarket Carrefour din Târgu Jiu”

  1. Pingback: Carrefour va deschide în luna aprilie un nou hypermarket în București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *