Carrefour România integrează primele trei magazine Gulliver în franciza Express

logo expressGrupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a trei magazine de proximitate în franciză, prin colaborarea cu Angst și noul său partener, rețeaua locală de magazine Gulliver. Numărul de unități în acest format se ridică la 27, dintre care 3 magazine operate în sistem integrat și 24 în franciză.

Cele trei magazine în franciză deschise în Bucureşti sunt Express Angst Brezoianu, Express Gulliver Bârcă şi Express Gulliver Lamotești.

Express Angst Brezoianu se află pe strada Brezoianu, nr. 60, sector 1, are o suprafață de 332 mp. și însumează aproximativ 5.000 de produse.

Express Gulliver Bârcă se află pe strada Bârcă, sector 1, are o suprafață de 210 mp. și însumează aproximativ 3.000 de produse.

Express Gulliver Lamotești se află pe strada Lamotești , nr. 3-5, sector 4, are o suprafață de 280 mp. și însumează aproximativ 4.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 3 formate de magazine, cu un total de 119 magazine: 24 de hipermarketuri „Carrefour”, 68 de supermarketuri „Market” şi 27 de magazine de proximitate „Express”.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,103 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour România integrează primele trei magazine Gulliver în franciza Express
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: